Skatterådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.

skatterådgiver001

Skatterådgivning

Å navigere gjennom jungelen av lover, forskrifter og regler som omfatter bokføring, skatter og avgifter, kan virke avskrekkende på de fleste. I Pengehjelpen har alle våre rådgivere over 10 års erfaring fra bank og finans, og vi har hjulpet hundrevis av personer med skattespørsmål. Kontakt oss i dag, og få uavhengig skatterådgivning som er tilpasset din situasjon. Enten du ønsker råd om generell privatøkonomi, gjeld, investering, skatt eller andre spørsmål om økonomi, så står vi i Pengehjelpen klare til å hjelpe deg.

skatterådgiver002

Inntekter og fradrag

Det er lett å gjøre betydelige feil i regnskapsføringen vedrørende inntekter og fradrag, som kan koste deg dyrt. Samtidig betaler du kanskje mer skatt enn nødvendig uten tilstrekkelig kunnskap eller god skatterådgivning. Pengehjelpen tilbyr derfor skatterådgivning for både privatpersoner og bedrifter. Med regler som er i stadig endring, er vårt mål å sørge for at du til enhver tid kan føle deg trygg på at du følger gjeldende regler, og har fått med alle inntekter og trukket fra rette fradrag før du skal betale skatt.

skatterådgiver003

Ulike skatteområder

Det er ulike regler for forskjellige yrkesgrupper. Dette kan gjøre det enda vanskeligere å vite hva som er riktig, og det kan derfor lønne seg å benytte den gode kunnskapen Pengehjelpen har. Mange har for eksempel gjort feil i forhold til moms og forskuddsskatt, og kunne ha unngått store utgifter hvis de hadde hatt skatterådgivning, som for eksempel utøvende kunstnere. Scenekunstnere og skapende kunstnere kan få fradrag for kostnader som for alle andre næringer ville vært å betrakte som private kostnader. Enkelte yrkesgrupper er også fritatt moms hvis det går inn under åndsverksloven. Kontakt oss i dag for å forsikre deg om at du fører rett regnskap, og følger riktige lover og regler.

skatterådgiver004
skatterådgiver004

Hvorfor velge profesjonell skatterådgivning

Du får personlig service og kontakt med din egen, private skatterådgiver, som har fullt fokus på deg og din økonomi. Vi svarer raskt på henvendelser, og ved kontroll eller bokettersyn oppnår du trygghet med å ha oss på laget og gjøre sannsynligheten for feil som kan komme til å koste deg dyrt mindre. Digitale regnskapsprogrammer eller liknende er sjelden en erstatning for den utdannelsen, erfaringen og kompetansen som våre uavhengige rådgivere kan tilby deg. Mange digitalt program vil heller ikke kunne godkjenne spesielle fradragsposter, som er fradragsberettiget innenfor for eksempel kunst- og kulturfeltet. Sammen går vi gjennom din situasjon og økonomi og finner ut hvilke fradrag du har krav på, og hva som er skattemessig lønnsomt og riktig for deg. Du får skatterådgivning skreddersydd dine spesifikke behov.

skatterådgiver006

Uavhengig skatterådgivning

I tillegg er alle våre rådgivere helt uavhengige. Det betyr at uansett hvilke råd du søker fra Pengehjelpen kan du være helt trygg på at vi ikke har noen skjulte motiver bak rådene. Vi har ingen tilknytning til banker, eller andre som vil at du skal kjøpe deres produkter og tjenester. Vi gir alt av økonomisk hjelp, ikke bare skatterådgivning, og det eneste du forholder deg til er en abonnementspris på 599,- måneden uten bindingstid. Kontakt oss i dag, og innen 24 timer har du din egen uavhengige rådgiver som kan svare deg på alt du lurer på når det gjelder din økonomi.

Ønsker du hjelp med din personlige økonomi?

Få din helt egen skatterådgiver med 10 års erfaring.

Skatterådgivning for dine behov

Fyll ut skjemaet nedenfor og bli kontaktet for en uforpliktende prat.