pexels-andrea-piacquadio-3756679.jpg

Våre rådgivere hjelper deg med en investeringsstrategi tilpasset dine mål og ambisjoner. Vi tar ingen provisjon av dine investeringer og har ingen tilknytning til bankene.

Investeringsrådgivning fra uavhengige rådgivere

Profesjonell bistand til å bygge verdier

Når det kommer til å investere formue er formålet å bygge langsiktige verdier. Det første som blir vurdert er ofte hva en skal investere i, men det er også viktig å vurdere riktig skattemessig organisering av investeringene. Enten du vurderer plasseringer i aksjer, fond, obligasjoner, eiendom eller annet er vi her for å hjelpe deg.

 

I Pengehjelpen har vi økonomiske rådgivere med mer enn 10 års erfaring fra bank og finans. Vår lange erfaring gjør at vi kan hjelpe deg med å forstå alternativene dine. Ved å være en uavhengig økonomisk rådgiver har vi ingen tilknytninger til bankene eller forvaltere, som gjør at vi kan gi de riktige rådene ut fra passer best for deg og din situasjon.

"Vi skal gi uavhengige råd som tjener våre kunder, og ikke aktørene ellers i finansmarkedet"
Kartlegging og definering av strategi

Forvaltning av formue starter med definering av en strategi. Det første vi gjør for å hjelpe deg med å lage en investeringsstrategi er å kartlegge målene dine. Vi tar sammen en vurdering av din risikovillighet opp mot hva du ønsker å investere i. Dette gjør at vi kan gi deg råd om både hva du kan investere i og hvordan du kan organisere investeringene skattemessig.

Hvor mye kapital du har å investere vil ha innvirkning på hvordan strategien din burde se ut. Dersom du er i en økonomisk oppbyggingsfase bistår vi ofte med å lage en oversikt og et budsjett på hvordan du kan investere midler løpende ut fra det du sitter igjen med hver måned. Er du i en posisjon hvor du ønsker å øke avkastning på større verdier du allerede sitter med i dag, kan vi bistå med å definere dine muligheter for porteføljevekst innenfor innenfor den risikoprofilen og tidshorisonten som passer deg.  

Vår rolle som rådgivere

Pengehjelpen forvalter ikke pengene dine for deg, men gir deg råd om hvordan du kan strukturere investeringer og hva du kan investere i. Du har selv ansvar for å vurdere risikoen i de ulike investeringene og strukturene. Vi er din sparringspartner for å gi deg en bedre forståelse av ulike markeder og plasseringer.

Hvordan fungerer Pengehjelpen?

Slik får du din egen økonomiske rådgiver

Meld deg på et abonnement i dag og du får din egen økonomiske rådgiver innen 24 timer. Du tar kontakt når du behøver hjelp, og våre uavhengige rådgivere gir deg råd for å styrke din økonomi.

Enten du ønsker råd om generell privatøkonomi, gjeld, investering, skatt eller andre spørsmål om privatøkonomi så er alt inkludert i ditt abonnement.

Et abonnement koster kr. 599,- per måned, og inkluderer rådgivning rundt alle temaer innen privatøkonomi.

icons8-last-24-hours-96.png

Meld deg på et abonnement og få en personlig økonomiske rådgiver innen 24 timer

icons8-video-call-96.png

Rådgiveren din sender en epost for å avtale et introduksjonsmøte på video eller telefon

icons8-email-64.png

Dialogen med din rådgiver foregår deretter via epost, og du tar kontakt når du trenger råd eller hjelp

icons8-renew-100.png

Med over 10 års erfaring fra bank og finans er rådgiveren din klar for å hjelpe deg med alt innen privatøkonomi

Pengehjelpen_Website (2000 x 1500 px) (2).png
Inger
Tilbakemelding på rådgiver
"Nå er jeg strålende fornøyd med den avkastningen jeg får i forhold til den risikoen jeg har på sparingen min.

Jeg er jevnlig i kontakt med Pengehjelpen og benytter de som sparringspartner. Anbefaler Pengehjelpen på det varmeste."

Ønsker du hjelp fra våre uavhengige rådgivere?

Få din helt egen økonomiske rådgiver med 10 års erfaring.