Ofte stilte spørsmål om våre tjenester

1. Hva kan Pengehjelpen hjelpe meg med?

Pengehjelpen leverer uavhengig økonomisk rådgivning til privatpersoner. Vi hjelper deg med rådgivning uavhengig av hvilken livsfase og økonomisk situasjon du er i. Våre rådgivere er her som en sparringspartner som hjelper deg med å nå dine mål, sette opp budsjetter og planlegge sparing og investeringer for fremtiden.

 

2. Hvilke områder/spørsmål innen personlig økonomi kan Pengehjelpen hjelpe med?

Når du tegner et abonnement på Pengehjelpen kan vi alltid hjelpe deg med alle temaer og spørsmål relatert til privatøkonomi, enten det er generell økonomisk rådgivning, skatterådgivning, gjeldsrådgivning eller investeringsrådgivning. Hvordan kan du få råd til egen bolig? Hva burde jeg ha med i en samboerkontrakt? Hvordan kan jeg finne ut hva jeg kan få i skattefradrag på skattemeldingen? Alle typer spørsmål du måtte ha vil vi kunne sende deg i riktig retning på.

 

3. Bankene tilbyr gratis rådgivning, så hvorfor skal jeg bruke penger på dette?

Rådgivere i banker er representanter for bankene og bankenes interesser. Når du går til en rådgiver i banken kan de for eksempel gi deg råd knyttet opp mot hvordan du kan få et størst mulig lån og råd rundt hvilke forsikringer du bør velge ut fra hva denne spesifikke banken kan tilby.

Pengehjelpen leverer uavhengig økonomisk rådgivning. Vi er ikke knyttet opp mot banker, og det er du som er vår kunde. Vi har derfor ikke noe incentiv for å gi deg råd som ikke passer deg og din situasjon. Rådgiverne er klare for å hjelpe deg med å nå dine mål, ikke salgsmålene til banken.

 

4. Hvor kan jeg få høyest innskuddsrente?

Hvilken bank som gir høyest rente på innskudd avhenger av hvilken økonomisk situasjon du er i, og også hvilket forhold du har til banken. Det er derfor ikke lett å gi et direkte svar på hvilken bank som gir deg høyest rente. Med en rådgiver vil vi kunne veilede deg rundt hvordan du kan gå frem for å finne den beste renten både nå og i fremtiden.


5. Hva inkluderer tjenesten?

Pengehjelpen sin tjeneste inkluderer tilgang på en personlig økonomisk rådgiver, som hjelper og veileder deg gjennom alle spørsmål du måtte ha rundt din privatøkonomi. Våre rådgivere hjelper deg også få kontroll over økonomien, og kan gi konkrete råd rundt hvordan du kan gå frem for å få større avkastning på sparepengene dine, redusere utgiftene og nå dine økonomiske mål.


6. Hvem gir rådgivningen?

Hos oss får du en rådgiver med mer enn 10 års erfaring innenfor økonomisk rådgivning. Din rådgiver vil ha lang erfaring fra bank og finans, og vil ha hjulpet hundrevis eller tusenvis av kunder med å nå sine økonomiske mål.


 


7. Jeg har en god økonomi. Hvorfor bør jeg bruke dette?

Ofte er det de med god økonomi som bruker mest penger på økonomisk rådgivning. Selv med en god økonomi er det i mange tilfeller mål man ønsker å nå, enten for seg selv eller barna sine. Da er det viktig å få en god oversikt over økonomien, og finne ut hvordan man kan nå disse målene. For deg med god økonomi er det aktuelt med veiledning innenfor investeringer, skattefradrag, spesifikke hverdagslige situasjoner som hvordan man går frem for å lage en samboerkontrakt, få lån i banken eller annet.


8. Kan dere hjelpe meg bli kvitt betalingsanmerkninger?

Dette er absolutt noe vi kan bistå med. Vi er rådgivere, og det å bli kvitt betalingsanmerkninger krever selvsagt at du selv gjør en del tiltak og vil også avhenge av den økonomiske situasjonen din generelt, men vi kan veilede for å hjelpe deg i riktig retning. Vi kan sammen diskutere hvordan du kan gå frem for å bli kvitt betalingsanmerkningene dine.

Hvordan fungerer Pengehjelpen?

Slik får du din egen økonomiske rådgiver

Meld deg på et abonnement i dag og du får din egen økonomiske rådgiver innen 24 timer. Du tar kontakt når du behøver hjelp, og våre uavhengige rådgivere gir deg råd for å styrke din økonomi.

Enten du ønsker råd om generell privatøkonomi, gjeld, investering, skatt eller andre spørsmål om privatøkonomi så er alt inkludert i ditt abonnement.

Et abonnement koster kr. 599,- per måned, og inkluderer rådgivning rundt alle temaer innen privatøkonomi.

icons8-last-24-hours-96.png

Meld deg på et abonnement og få en personlig økonomiske rådgiver innen 24 timer

icons8-video-call-96.png

Rådgiveren din sender en epost for å avtale et introduksjonsmøte på video eller telefon

icons8-email-64.png

Dialogen med din rådgiver foregår deretter via epost, og du tar kontakt når du trenger råd eller hjelp

icons8-renew-100.png

Med over 10 års erfaring fra bank og finans er rådgiveren din klar for å hjelpe deg med alt innen privatøkonomi